top of page
  • Writer's pictureAutor

PIAN PIAN


"Pian Pian” este o manhwa cu 82 de capitole, plus 1 capitol epilog, genul BL, Erotic, realizată de Haesin Young (Story & Art) şi publicată în perioada octombrie 2019 – mai 2022.

Povestea: În lumea lui Pian Pian, oamenii se nasc cu inițiale ale sufletelor lor pereche imprimate pe trupurile lor. Locația acestor “amprente” este unică pentru individ, dar semnificația din spatele literelor este aceeași. Amprenta lui Sooha se întâmplă să fie situată într-o zonă foarte intimă. Șansele de a se uni cu sufletul pereche sunt destul de slabe, dar asta nu l-a descurajat pe Sooha. Nu numai că el crede cu tărie că își va găsi sufletul pereche, dar, totodată, refuză să se întâlnească cu cineva până atunci. În ultima vreme, șeful său chipeș, Chef Calix, l-a făcut să simtă ceva “acolo jos”. El a crezut că este singurul care are aceste sentimente, dar bucătarul-chef începe brusc să manifeste interes pentru el. Oare situaţia se va schimba în cele din urmă pentru inocentul Sooha? Vom afla doar citind “Pian Pian”.

Personaje:

Yeon Sooha: Mâncând tăiței, uitându-se la bucătarul Ward și gândindu-se că este atât de cool, Yeon vrea să devină exact ca el. În momentul în care l-a văzut la televizor, în primăvara anului în care a împlinit 23 de ani, Yeon a dezvoltat un interes profund. Începând să aibă vise despre Calix, iniţial, erau doar doi băieţi, care se uitau unul la altul, iar apoi se îmbrățișau. Stropindu-și fața cu apă, Yeon se gândește că, anul acesta, a împlinit 26 de ani. În ultimii patru ani, fiind un bucătar începător la restaurantul chinezesc “Haochi”, Yeon reflectă, de asemenea, la situaţia că nu a fost niciodată sărutat. Întrebat unde se află amprenta lui și simțindu-se jenat, Yeon se gândeşte că nu le poate răspunde deoarece aceştia vor crede că este scârbos. De aceea, Yeon a jurat să-și arate amprenta doar sufletului său pereche. Vorbind despre asta cu Calix, el începe să roșească.

Calix Ward (Chef Calix): Timp de opt ani, Chef Calix Ward a gătit specialităţi din bucătăria chineză într-un restaurant din Coreea. Cu Yeon lângă el în bucătărie, ajunge se apropie şi să vorbească cu el.

Alte personaje: Yu Sahyeon, Go Hanbin


Sezonul 1




Sezonul 2

CAPITOLUL 21 CAPITOLUL 22 CAPITOLUL 23 CAPITOLUL 24 CAPITOLUL 25 CAPITOLUL 26 CAPITOLUL 27 CAPITOLUL 28 CAPITOLUL 29 CAPITOLUL 30 CAPITOLUL 31 CAPITOLUL 32 CAPITOLUL 33 CAPITOLUL 34 CAPITOLUL 35 CAPITOLUL 36 CAPITOLUL 37 CAPITOLUL 38 CAPITOLUL 39 CAPITOLUL 40 CAPITOLUL 41 CAPITOLUL 42 CAPITOLUL 43 CAPITOLUL 44

CAPITOLUL 45 CAPITOLUL 46 CAPITOLUL 47 CAPITOLUL 48 (FINAL SEZON)


14 views

Recent Posts

See All
bottom of page